Fleur Kuijpers (21) studeert AD Eventmanager op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. En heeft van haar opleiding de opdracht gekregen om een fundraising event te organiseren. Fleur organiseert  a.s. woensdag 16 juni een BINGO bij Pelita met als goed doel het Nationaal Ouderenfonds. Go voor B-I-N-G-O!

 Het word tijd dat er voor de ouderen weer iets georganiseerd kan worden. Ook om eenzaamheid tegen te gaan!

Fleur wilde omdat zij zelf ook geen activiteiten kon ondernemen,  juist voor de ouderen in Den Dolder een leuke gezellige middag organiseren. De BINGO vindt plaats in de Mariakerk in Den Dolder. De bewoners van Pelita en in Den Dolder kunnen zich opgeven voor de bingo. Door een bingokaart te kopen maakt iedereen kans op erg mooie prijzen, mis deze kans dan ook niet!

Het goede doel wat is gekozen is het Nationaal Ouderenfonds. Het fonds zet zich in voor de ouderen. Van iedere BINGO kaart gaat €1 van iedere verkochte kaart naar het het fonds.
Bingo kaart kopen en opgeven voor de BINGO kan via Pelita via telefoonnummer 030 2250258.

Er zal worden doorgespeeld tot alle prijzen verdeeld zijn. Het is de bedoeling dat de ouderen weer een leuke activiteit hebben om naar toe te gaan na een jaar lang veel binnen zitten en weinig sociaal contact waardoor ze zich minder eenzaam voelen, en met een leuke prijs naar huis gaan.

Hierbij de link om te doneren aan het Nationaal Ouderenfonds:
https://www.geef.nl/nl/actie/bingo-voor-nationaal-ouderenfonds/donateurs

BINGO Den Dolder 16 juni

Bekijk hier de flyer:  Bingo 16 juni