Eindelijk na 3 jaar kunnen kinderen genieten van de Avond 4 Daagse! Van maandag 12 juni tot en met donderdag 15 juni kunnen kinderen en ouders meelopen tijdens de Avond 4 Daagse van Den Dolder! Er zijn nog meer inschrijving nodig, zodat deze editie een grandioos succes wordt!

Op maandag 12 juni wordt  om 18.00 uur op de parkeerplaats van DOSC het startschot gegeven voor de 11de avond-4-daagse in Den Dolder. Ook op dinsdag, woensdag en donderdag zal de start om 18.00 uur zijn. Op donderdag 15 juni, de laatste dag, start de 10 km om 17.30 uur en de 5 km om 18.00 uur. De defilé zal starten om 19.30 uur en de route van het defilé loopt via de Eekhoornlaan,  Hezer Enghweg, langs de AH, Dolderseweg, Pleineslaan, Schroeder van de Kolklaan met eindstop Parkeerplaats DOSC.

Om mee te kunnen doen aan de avond-4-daagse, moet je je opgeven, Aanmelden kan via Danielle van der Veer:  06 – 44938061. Dat geldt ook voor de ouders/verzorgers .die meelopen voor een medaille. De kosten voor deelname zijn € 6,00 p.p. Deelname kan alleen voor kinderen vanaf groep 3 of als je 6 jaar bent. Alleen vanaf groep 5 mag je meelopen met de 10 km.

Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene (een volwassene mag meerdere kinderen onder zijn/haar verantwoording nemen).

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, werken we weer samen met politieagenten en verkeersregelaars. Hun verzoek is om bij de oversteekplaatsen in een lange rij te wandelen en geen grote gaten te laten vallen. Houdt uw kind in het oog zodat u weet waar hij/zij is. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw kind. Ook tijdens de avondvierdaagse gelden alle algemene verkeersregels. Volg de aanwijzingen van de politie en de verkeersregelaars goed op.

HULP GEVRAAGD
Net zoals voorgaande jaren kunnen wij dit niet organiseren zonder jullie hulp. Wij zoeken dan ook mensen die willen helpen. Zonder hulp kunnen wij geen avondvierdaagse lopen. Jullie kunnen op de bijlage aangeven waarmee jullie kunnen helpen en alles tegelijk inleveren bij de organisatie.

Tot de 12de!

Nog even alles op een rijtje:

Maandag 12 juni – Woensdag 14 juni
Start 18.00
Parkeerplaats DOSC
5 & 10 km

Donderdag 15 juni
Start 17.30 – 10 km
Start 18.00 – 5 km
Parkeerplaats DOSC

Defilé route donderdag 15 juni
19.30 start Eekhoornlaan – Hezer Enghweg – langs de AH – Dolderseweg – Pleineslaan – Schroeder van de Kolklaan – Parkeerplaats DOSC

Deelname vanaf 6 jaar voor de 5 km, vanaf groep 5 kan je ook mee doen met de 10 km.