Doe je mee? Iedereen welkom!

Op zaterdag 23 april 2022 organiseert de Rover Crofts Groep (scouting) een uitgebreide activiteitendag voor alle jeugd en jongeren van 5 tot 18 jaar. Nu we eindelijk weer zonder coronabeperkingen plezier kunnen maken, zorgt de Rover Crofts Groep voor een volle dag gezelligheid en activiteiten. De dag staat open voor eigen leden, maar ook voor alle jeugd en jongeren die zin hebben om mee te doen. En de toegang tot deze dag is gratis.

De hele dag (10.00 – 16.00 uur) zal er van alles te doen zijn op en rondom ons terrein. Je vindt ons op de Ruysdaellaan 26 in Bilthoven (in het bos, achter de Montessorischool) en op de zandvlakte en het Heidepark naast ons terrein.
Onze activiteiten richten zich zowel op basisscholieren als op jongeren. Zo kan je bij ons komen laser gamen, of naar de silent disco. En we bouwen een groot klimparcours en tokkelbaan, voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast dagen we iedereen uit om te komen helpen met bouwen (met hout en touw), of om levend stratego te spelen.

En natuurlijk is er een mooi kampvuur, met activiteiten daaromheen. Ook jongere kinderen kunnen komen klimmen, broodjes bakken, spellen spelen en een watergevecht houden.

In de ochtend ligt de nadruk meer op basisschool jeugd en zijn onze leden van 5 tot en met 11 jaar aanwezig. In de middag zullen onze oudere leden aanwezig zijn, en zullen ook de activiteiten daar wat meer op afgestemd zijn. Maar de hele dag is iedereen welkom! Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie of vragen: secretariaat@rover-crofts.nl

Van harte welkom!
Rover Crofts Groep Scouting, Ruysdaellaan 26 Bilthoven (in het bos naar rechts)