Na de zeer succesvolle zomerexpositie van vorig jaar exposeren diverse kunstenaars van P’Arts. Tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Er is iedere zondag een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s, keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen. Met deze zondag uitgelicht de P’Arts kunstenaar Peter de Keijzer: 

Mijn naam is Peter de Keijzer en sinds een jaar of tien bewerk ik allerlei materialen met glasmozaïek steentjes. Ik ben begonnen met torso’s en daarnaast ook lampjes, vazen, vlinders. Ik ben lid van stichting P’Arts en heb een atelier in Den Dolder en samen met een aantal andere kunstenaars organiseren we regelmatig tentoonstellingen in onze mooie exporuimte. Zo ook onze expo “Zomerkunst”. Mijn werk is kleurrijk en ook te bekijken op mozaiekpeter.exto.nl. U bent uiteraard ook welkom in mijn atelier.

De 17 vaste P’Arts exposanten zijn:

Joke L.C. van Beetem, Marc Brussee, Marga Damman, Reint Derksen, Hans Doortmont, Renée Ginder, Ada de Groot, Jan Halink, Peter van der Heijden, Roel Hoogenboom, Elzelien Jansen, Emile van der Kruk, Peter de Keijzer, Eric Lugtigheid, Liz van Munster, Manon Posthuma en Clarissa Vis, zie https://www.stichtingparts.nl/kunstenaars/

De gastexposant van zondag 8 augustus is Ruud Termijn met  Metal Art & Design, zie https://ruudtermijn.com/