Na de zeer succesvolle zomerexpositie van vorig jaar exposeren diverse kunstenaars van P’Arts. Tijdens een “Zomerkunst” tentoonstelling in Galerie de Gehoorzaal op de Willem Arntzhoeve. Er is iedere zondag een andere gastexposant. Kom genieten van beelden, schilderijen, mozaïek, foto’s, keramiek. Kunst toegankelijk voor iedereen. Met deze zondag uitgelicht de P’Arts kunstenaar Clarissa Vis 

Met mijn ‘Zeejuwelen, eilandjes van geluk’, wil ik het kleine, tere, het kwetsbare van het leven uitdrukken. Geluk zit in kleine dingen.

Kleine, fragiele,  poëtische objecten met een eigen verhaal, waarin de schoonheid van de vergankelijkheid en de vergankelijkheid van schoonheid zichtbaar wordt.

Het gevoel dat je een schat hebt gevonden. Dat jij de gelukkige bent die dat mee naar huis mag nemen, schatten uit de zee.

Bij het maken van de Zeejuwelen komen mijn liefde voor sieraden, edelsmeden, de natuur en ontwerpen samen. Mijn bon bons voor de ogen zijn te bekijken op ‘Zomerkunst’, de zomerexpositie van P’Arts op de WA hoeve in Den Dolder.

Clarissa Vis, Beeldend Kunstenaar

Vakdocent beeldend (basis- en voortgezet onderwijs) /Grafisch ontwerper

Instagram en Facebook: Zeevis Ontwerp/ 06- 14 24 90 72